פאי קראמבל תפוחים
מאת מעין אהרון מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
מצרכים
מצרכים לתבנית פאי בקוטר 24 ס״מ:
- חבילת בצק פריך מצונן של שמרית
- 5 תפוחי סמית
- 6 כפות סוכר
- מיץ מלימון שלם
- כפית תמצית וניל
- כף קינמון
לקראמבל:
- 80 גרם קמח
- 60 גרם נטורינה בטעם חמאה / חמאה
- 30 גרם סוכר
- כפית תמצית וניל
- 1 חלמון של ביצה
לקישוט:
- אבקת סוכר
- רימונים טריים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)