פאי מלבי
מאת אוהד יוסף מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
פאי מלבי ריחני וקליל על בסיס הבצק הפריך המוכן לשימוש של שמרית - רק לפתוח ולפרוס על התבנית, במילוי קרם מלבי עשיר ובעיטור של תוספות קראנצ'יות מפנקות! קינוח קל להכנה שכולו עונג.
מצרכים
למאפה:
- בצק פריך מצונן של שמרית
- 250 מ״ל שמנת מתוקה
- 160 מ״ל חלב (שומרים 5 כפות בצד)
- 50 גרם סוכר
- 30 גרם קורנפלור
- כפית מי ורדים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)