הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    0 / 5

    פאי גבינה ושוקולד

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 8745
    • שעה
    • בינוני

    מתכון לפאי גבינה ושוקולד: שילוב מושלם של שוקולד וגבינה כמה טעים, שכבת בצק פריך ועל זה מילוי עשיר, זה מסוג הדברים שאי אפשר לעמוד בפניו וחייבים להכין.

    שיתוף

    מצרכים

    מצרכים לבצק:

    • 1 חבילה נטורינה (200 גר')
    • 1/2 כוס סוכר (100 גר')
    • 2 כוסות +כף קמח (300 גר')
    • ביצה (L)
    • כף תמצית וניל

    למלית הפאי:

    • 1 גביע גבינת שמנת (25%)
    • ¼ כוס סוכר (50 גרם)
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 1 מיכל שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)
    • 2 כפות אבקת סוכר (20 גרם)

    לציפוי:

    • 100 גרם שוקולד מריר

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות