פאי גבינה ושוקולד
מתכון לפאי גבינה ושוקולד: שילוב מושלם של שוקולד וגבינה כמה טעים, שכבת בצק פריך ועל זה מילוי עשיר, זה מסוג הדברים שאי אפשר לעמוד בפניו וחייבים להכין.
רכיבים:
לתבנית בקוטר 24 ס"מ
למלית הפאי:
לציפוי:
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית את הנטורינה עם הסוכר, ביצה והתמצית וניל עד לקבלת קרם חלק.
2.מורידים מהירות ל-1 ומוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי ערבול עד לקבלת בצק לא אחיד.
3.עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של לפחות שעה או עד שהבצק כולו קר
4.מעבירים את הבצק לאחר הקירור לנייר אפייה מקומח. מקמחים את המערוך והבצק ומרדדים לעיגול בעובי חצי ס"מ ופחות. במידה והבצק דביק מקמחים קלות את הבצק והמערוך.
5.מעבירים את הבצק לתבנית על ידי הפיכת הנייר אפייה על גבי התבנית. מסירים את נייר האפייה בעדינות ומהדקים את הבצק היטב לבסיס ולשוליים. מסירים קצוות מיותרים ומעבירים למקפיא לחצי שעה.
6.אופים בתנור שחומם מראש ל -175 מעלות כ15 דקות או עד הזהבת הבצק. מוציאים, מצננים וממלאים.
7.הכנת המלית: מערבבים בקערה את הגבינה, הסוכר ותמצית הווניל. בקערה נפרדת מקציפים שמנת ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתערובת גבינה וממלאים את הבסיס הפריך.
8.הכנת תלתלי שוקולד: ממיסים השוקולד במיקרוגל ומערבבים היטב. יוצקים את השוקולד לשיש או לתבנית אפייה ומישרים בעזרת מרית לשכבה דקה ככול שניתן. מניחים לשוקולד להתקרר בטמפ' החדר עד שהוא יציב, אך לא קשה לחלוטין. בעזרת סכין חדה ולא משוננת מגרדים בצורה אופקית שכבות של תלתלי שוקולד.
**פאי גבינה ותותים>>>
**ריבועי פאי פקאן אישיים>>
**למתכון לטארט שמרים עם גבינה ותפוחים>>>
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן להכין בצק שוקולד ע"י החלפת חלק מכמות הקמח בקקאו: מורידים 2 כפות קמח ובמקומם שמים 2 כפות קקאו מנופה
2.ניתן להחליף את השוקולד בכל ציפוי אחר: פירות טריים, שברי אגוזים ועוד.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מה זה נקרא שמנת? גבינת שמנת?
ואפשר להמיר אותה לגבינה לבנה??
היי דבורה, אפשר להחליף את גבינת השמנת בגבינה לבנה אבל עדיף לא פחות מ16%. בהצלחה!