פאי גבינה ושוקולד
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לפאי גבינה ושוקולד: שילוב מושלם של שוקולד וגבינה כמה טעים, שכבת בצק פריך ועל זה מילוי עשיר, זה מסוג הדברים שאי אפשר לעמוד בפניו וחייבים להכין.
מצרכים
מצרכים לבצק:
- 1 חבילה נטורינה (200 גר')
- 1/2 כוס סוכר (100 גר')
- 2 כוסות +כף קמח (300 גר')
- ביצה (L)
- כף תמצית וניל
למלית הפאי:
- 1 גביע גבינת שמנת (25%)
- ¼ כוס סוכר (50 גרם)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 מיכל שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)
- 2 כפות אבקת סוכר (20 גרם)
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)