הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4.5 / 5

    עוגת תפוחים שכבות, אגוזים ושטרוייזל

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 934
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי

    מתכון לעוגת תפוחים מעולה וקלה להכנה, עם שכבות פירורי שטרויזל ומלית אגוזים

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים ל-3 עוגות בתבנית אינגליש קייק 30 ס”מ | חומרים לבצק

    • 4 כוסות קמח 560) גרם)
    • 1/2 שמרית שמרים טריים
    • 1 ביצה
    • 1 חלמון
    • 1/4 כוס חלב (60מ”ל)
    • 3/4 כוס אבקת סוכר (90 גרם)
    • קליפה מגוררת מחצי לימון
    • 300 גרם נטורינה/ חמאה רכה, חתוכה לקוביות
    • 1 כפית מלח

    חומרים למלית תפוחי עץ

    • 5 תפוחי עץ קלופים מסוג גרני סמית
    • 1/2 כוס סוכר (100גרם)
    • 1/4 כוס דבש (80 גרם)
    • 25 גרם חמאה
    • 1 שקית סוכר וניל
    • 1/2 כוס צימוקים לבנים

    חומרים למלית אגוזים

    • 2 כוסות אגוזי מלך קצוצים
    • 1 כוס סוכר (200 גרם)
    • 1 כוס חלב (240 מ”ל)
    • 1 כפית תמצית וניל
    • גרידה מ-1/4 לימון
    • 1/2 1 כפיות קינמון טחון
    • 50 גרם חמאה / נטורינה

    חומרים לפירורי שטרויזל

    • 200 גרם חמאה / נטורינה
    • 1 כוס סוכר (200 גרם)
    • 2 כוסות קמח (280 גרם)
    • 1 כפית אבקת אפיה

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות