עוגת תפוחים הפוכה
מאת צוות האופים של שמרית
עונת החגים בפתח וכולנו מחפשים את העוגה שתכבוש את השולחן! במיוחד לראש השנה, מתכון לעוגת תפוחים מרשימה ומיוחדת!
מצרכים
רכיבים לתבנית בקוטר 24 ס״מ | לעוגה
- 150 גרם נטורינה רכה בטמפרטורת החדר
- 1 כוס (200 גרם) סוכר לבן
- 3 ביצים בגודל L בטמפ' החדר
- ½1 כוסות קמח לבן (210 גרם)
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כף קינמון טחון
- 1/4 כפית מלח
- 1/2 כוס חלב (סויה/שקדים/שיבולת שועל)
לשכבת תפוחים
- 3-4 תפוחי גרני סמית
- 100 גרם נטורינה
- 1 כוס סוכר חום בהיר (200 גרם)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)