הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    עוגת תפוחים הפוכה

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 6482
    • 30 דקות
    • בינוני
    • פרווה

    עונת החגים בפתח וכולנו מחפשים את העוגה שתכבוש את השולחן! במיוחד לראש השנה, מתכון לעוגת תפוחים מרשימה ומיוחדת!

    שיתוף

    מצרכים

    רכיבים לתבנית בקוטר 24 ס״מ | לעוגה

    • 150 גרם נטורינה רכה בטמפרטורת החדר
    • 1 כוס (200 גרם) סוכר לבן
    • 3 ביצים בגודל L בטמפ' החדר
    • ½1 כוסות קמח לבן (210 גרם)
    • 1 כפית אבקת אפייה
    • 1 כף קינמון טחון
    • 1/4 כפית מלח
    • 1/2 כוס חלב (סויה/שקדים/שיבולת שועל)

    לשכבת תפוחים

    • 3-4 תפוחי גרני סמית
    • 100 גרם נטורינה
    • 1 כוס סוכר חום בהיר (200 גרם)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות