עוגת שמרים במילוי גבינת ריקוטה וצימוקים
מאת צוות האופים של שמרית
מצרכים
חומרים לבצק שמרים
- 2 כוסות קמח + 1 כף קמח (300 גרם)
- 1/2 שמרית שמרים טריים (25 גרם)
- 1/2 שקית משפר אפייה שמרית
- 1ביצה בגודל בינוני
- 1/2כוס חלב 120 מ"ל
- 25 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
- 1 כפית מלח
- ½2 כפות סוכר (35 גרם)
למילוי
- 600 גרם גבינת ריקוטה
- 1 כוס סוכר (200 גרם)
- 2 ביצים בגודל בינוני
- קליפה מגורדת מ- ½ לימון
- 1/3 כוס קמח (50 גרם)
- ½2 כפות קורנפלור (25 גרם)
- 60 גרם צימוקים בהירים
- לקיפול- 200גרם חמאה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)