• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לשבועות | עוגת שמרים במילוי גבינת ריקוטה וצימוקים

עוגת שמרים במילוי גבינת ריקוטה וצימוקים

שתפו:
.....................................................................................................
5/5

רכיבים:

  • חומרים לבצק שמרים
  • למילוי

אופן ההכנה:

  • 1. אופן הכנת הבצק:  בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את הביצה, החלב, החמאה, המלח והסוכר. מוסיפים את הקמח והשמרים ולשים כ-9 דקות, עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר למשך הלילה.

  • 2.אופן הכנת המילוי:  מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את הגבינה, מוסיפים בהדרגה את הסוכר, הביצים וקליפת הלימון.

  • 3.מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבלים.

  • 4.מוסיפים את הצימוקים ומערבלים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשהים שעתיים לפחות במקרר.

  • 5.אופן הקיפול:  מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בגודל 25*40 ס"מ.

  • 6.מורחים את החמאה על שני שלישים מהבצק, מקפלים את השליש ללא החמאה פנימה ומקפלים מעליו את השליש הנותר

  • 7.מסובבים את הבצק ב-90 מעלות. מרדדים את הבצק לאורך, למלבן בגודל 20*30 ס"מ ומקפלים שוב לשלושה.

  • 8.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר למשך 4 שעות.

  • 9.הרכבת העוגה:  מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בגודל 20*30 ס"מ. חותכים לאורכו של המלבן, משני הצדדים 10 חתכים באורך 5 ס"מ לכיוון המרכז (ראו תמונה מטה, שלב 1).

  • 10.מזלפים בעזרת שקית זילוף או מורחים את מילוי הגבינה במרכז המלבן סוגרים את הבצק מעל המילוי תוך הידוק הרצועות זו מעל זו משמאל לימין (ראו תמונות מטה, שלב 2 ו-3).

  • 11.מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משהים לתפיחה כ-40 דקות, מברישים בעדינות בביצה טרופה ואופים 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות. מצננים ומגישים.

  • עוגת שמרים ריקוטה שלב 1שלב 1  עוגת שמרים ריקוטה שלב 2שלב 2  עוגת שמרים ריקוטה שלב 3שלב 3 

    ** לעוד מתכונים מתוקים לחצו כאן >>>
    ** למאפה שמרים ריקוטה ולימון >>
    ** לעוגת שמרים שוקולד וגבינה>>
    **למתכון לעוגת שכבות על בסיס כדורי שוקולד>>>

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
5/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

None found

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד