עוגת שמרים במילוי גבינת ריקוטה וצימוקים
רכיבים:
חומרים לבצק שמרים
למילוי
אופן ההכנה:
2.אופן הכנת המילוי: מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את הגבינה, מוסיפים בהדרגה את הסוכר, הביצים וקליפת הלימון.
3.מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבלים.
4.מוסיפים את הצימוקים ומערבלים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשהים שעתיים לפחות במקרר.
5.אופן הקיפול: מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בגודל 25*40 ס"מ.
6.מורחים את החמאה על שני שלישים מהבצק, מקפלים את השליש ללא החמאה פנימה ומקפלים מעליו את השליש הנותר
7.מסובבים את הבצק ב-90 מעלות. מרדדים את הבצק לאורך, למלבן בגודל 20*30 ס"מ ומקפלים שוב לשלושה.
8.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר למשך 4 שעות.
9.הרכבת העוגה: מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בגודל 20*30 ס"מ. חותכים לאורכו של המלבן, משני הצדדים 10 חתכים באורך 5 ס"מ לכיוון המרכז (ראו תמונה מטה, שלב 1).
10.מזלפים בעזרת שקית זילוף או מורחים את מילוי הגבינה במרכז המלבן סוגרים את הבצק מעל המילוי תוך הידוק הרצועות זו מעל זו משמאל לימין (ראו תמונות מטה, שלב 2 ו-3).
11.מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משהים לתפיחה כ-40 דקות, מברישים בעדינות בביצה טרופה ואופים 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות. מצננים ומגישים.
שלב 1
שלב 2
שלב 3
** לעוד מתכונים מתוקים לחצו כאן >>>
** למאפה שמרים ריקוטה ולימון >>
** לעוגת שמרים שוקולד וגבינה>>
**למתכון לעוגת שכבות על בסיס כדורי שוקולד>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מתכונים פופולארים
None found
כתיבת תגובה