עוגת שכבות שוקולד כשרה לפסח ופרווה
מאת אביה מלכא
מחפשים את המתכון המושלם לעוגת שוקולד מרשימה לפסח? אביה מלכא שוב מפתיעה אותנו עם מתכון נהדר לעוגת שוקולד פרווה וכשרה לפסח, גבוהה, מרשימה ומורכבת משכבות מתוקות וקסומות. עוגה שתהפוך מיד לקבועה שלכם לפסח. זו שכולם מבקשים מכם להכין כשאתם מארחים או מתארחים. שיהיה חג פסח שמח, משפחתי ומתוק.
מצרכים
לעוגת שוקולד:
- 210 קמח תופח ללא גלוטן
- 50 גרם קקאו
- 250 גרם סוכר לבן
- 50 גרם סוכר חום כהה
- קורט מלח
- 85 גרם נטורינה מומסת
- 1 ביצה L
- 200 מ״ל קצפת צמחית
- 200 מ״ל מים רותחים
- כף קפה מגורען
למילוי גנאש:
- 350 גרם שוקולד מריר
- 350 מ״ל קצפת צמחית
- 25 גרם נטורינה
גנאש לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 מ״ל קצפת צמחית
לקישוט:
- תותים לקישוט
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)