עוגת שוקו-קפה
מאת תומר אומנסקי
מצרכים
לבסיס שוקולד:
- 240 גרם ביצים (4 L)
- 200 גרם סוכר לבן (כוס)
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם נטורינה של שמרית
- 70 גרם קורנפלור (חצי כוס)
- 70 גרם אבקת שקדים (כחצי כוס)
- 3 גרם אבקת אפייה (חצי כפית)
למוס/קרם שוקולד קפה:
- 250 גרם שוקולד מריר
- 250 מ"ל שמנת להקצפה פרווה (צמחית)
- כף אבקת נס קפה (לא חובה)
- 500 מ"ל שמנת להקצפה פרווה (צמחית)
למרנג קפה :
- למרנג- (להכין יום לפני הגשה)
- 200 גרם חלבון
- 200 גרם סוכר
- 200 גרם אבקת סוכר
- כף אבקת נס קפה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)