דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לשבועות | עוגת שוקולד שמנת של רון יוחננוב
עוגת שוקולד שמנת של רון יוחננוב
מתכון לעוגת שוקולד שמנת נפלאה
מתוך הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב"– תהנו!
5/5
רכיבים:
לתבנית 24:
לציפוי:
אופן ההכנה:
1.
בקערה גדולה וחסינת אש ממסים את הנטורינה יחד עם השוקולד.
2.
מוסיפים פנימה את כל המצרכים ומערבבים היטב ובמהירות עד לקבלת בלילה אחידה.
3.
מעבירים לתבנית אפייה ומעבירים מיד לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-45 דקות או עד שקיסם יוצא פירורי.
4.
מניחים לעוגה להתקרר.
5.
בקערה חסינת ממסים את השמנת יחד עם השוקולד בפולסים קצרים ומוסיפים פנימה את הגלוקוז.
6.
מחוררים את העוגה עם קיסם ושופכים מעל את הציפוי ומעבירים למקרר להתייצבות.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה