דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | עוגת קראנץ' שמרים טבעונית
עוגת קראנץ' שמרים טבעונית
מתכון לעוגת שמרים טבעונית פרווה, כל כך טעימה, שלא תרגישו בהבדל
2.5/5
רכיבים:
חומרים ל- 2 עוגות שמרים קראנץ'
למלית
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את כל החומרים כרבע שעה עד לקבלת בצק אחיד.
2.מעבירים את הבצק לקערה משומנת והופכים אותו בתוכה, כך שיכוסה בשמן מכל צדדיו, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים עד הכפלת נפח.
3.מחלקים הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים כל חלק למלבן.
4.על כל מלבן מורחים בנדיבות את המלית הרצויה ומגלגלים לרולדה. חותכים כל גליל במרכז ומשני החלקים קולעים בורג (קראנץ) מניחים בתבנית אפייה משומנה לתפיחה של שעה.
אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ- 30 דקות.
**למתכון לעוגת בבקה שמרים עם אגסים מקורמלים בדבש >>>
**למתכון לעוגת קראנץ' קפה ואגוזים>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה