פאי פרג ושזיפים
מאת דפנה מיכאל - מתנות קטנות
עוגת פאי פרג ושזיפים חגיגית ומרשימה, מתאימה לארוחת חג או שבת. מתכון לפאי טעים ומנחם
מצרכים
לבצק:
- 150 גר’ נטורינה בטעם חמאה
- רבע כוס סוכר
- שקית סוכר וניל
- ביצה
- 2 כוסות ורבע קמח
- רבע כפית אבקת אפייה
- 30 גר’ אגוזי לוז גרוסים
- גרידת לימון
- גרידת תפוז
- רבע כפית קינמון
למרמלדת שזיפי שגיב
- 400 גר’ שזיפי שגיב (18-20 שזיפים )
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס מים
- כפית גדושה קורנפלור
- חצי כפית קינמון
- 2 כפות דבש
למלית פרג
- 30 גר’ פרג טחון
- רבע כוס מים/ חלב צמחי/ חלב
- רבע כוס סוכר
- 2 כפות דבש
- 4 כפות אגוזים טחונים דק או קמח שקדים
- גרידה מלימון
- כף נטורינה חמאה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)