עוגת עקיצת הדבורה פרווה
מאת נועה ארד
מצרכים
לבצק שמרים:
- 80 מ"ל חלב/ חלב סויה
- 2 ביצים M
- 50 גרם סוכר
- 300 גרם קמח לחם
- 17 גרם שמרים טריים
- 60 גרם נטורינה בטעם חמאה של שמרית
- 5 גרם מלח
- כפית מחית וניל
לציפוי שקדים:
- 70 גרם נטורינה בטעם חמאה של שמרית
- 50 גרם סוכר
- 30 מ"ל דבש
- 40 מ"ל שמנת/ שמנת צמחית
- 100 גרם שקדים פרוסים
- 6 כפות סירופ מייפל טבעי
לקרם וניל:
- 200 מ"ל שמנת/ שמנת צמחית
- 40 מ"ל חלב/ חלב סויה
- 30 גרם סוכר
- 40 גרם אינסטנט פודינג וניל
- כפית מחית וניל
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)