עוגת מילפיי פטנט!
מאת רון יוחננוב
מצרכים
לתבנית בקוטר 24 :
- 2 חבילות בצק עלים מצונן של שמרית
לקרם
- 4 כוסות חלב (ליטר) (רגיל / צמחי)
- 60 גרם קורנפלור (6 כפות)
- 5 חלמונים (הצהוב) (ואפשר או 3 ביצים שלמות)
- 3/4 כוס סוכר לבן (150 גרם)
- כפית מחית וניל / תמצית וניל איכותית (לא לוותר)
- 25 גרם חמאה (לגרסה חלבית)
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
הערות ותחליפים:
לשדרוג אפשר להשתמש רק בחלב ואפשר גם לעשות שילובים. להמיר כוס חלב בשמנת מתוקה.
זה עובד גם עם ביצים שלמות. ניסיתי פעמים וב-2 המקרים יצא אותו הדבר.
לגרסה פרווה: אפשר להשתמש בכל חלב צמחי שאתם מכירים ואוהבים.
בגרסה חלבית מומלץ להוסיף חמאה. בגרסה פרווה עדיף לוותר על השומן.
אפשר לקנות עלים מוכנים, לחתוך לקוביות ולהכניס פנימה לתוך הקרם.
אפשר לקשט את העוגה עם תותים או פירות טריים.
מבחינת המתיקות, לעוגה יותר מתוקה אפשר להכין עם כוס שלמה של סוכר. – אני מעדיף את העוגה במתיקות מעודנת.
אם מתחשק לכם, אפשר גם לפזר אבקת סוכר מעל.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)