• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לשבועות | עוגת מילפיי עם קרם מסקרפונה וניל ותות

עוגת מילפיי עם קרם מסקרפונה וניל ותות

שתפו:
.....................................................................................................

עוגת מילפיי מרשימה וחגיגית במיוחד לשבועות! עם בצק העלים החדש של שמרית המחמאות לא יפסיקו להגיע!

3/5

רכיבים:

  • לעלי הבצק:
  • לקרם מסקרפונה וניל:

אופן ההכנה:

  • 1.מוציאים את בצק העלים מהמקרר 5 דקות לפני השימוש, שיהיה נוח לעבודה

  • 2.מכינים את עלי הבצק: פורסים את שני עלי הבצק על משטח עבודה ומניחים על כל אחד מהם בסיס של תבנית אפייה בקוטר 22 ס"מ. חותכים 4 עיגולי בצק. מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ- 10 דקות, עד להשחמה.

  • 3.מוציאים מהתנור ומניחים מעל עיגולי הבצק נייר אפייה נוסף. מניחים מעל תבנית אפייה נוספת וסיר או כל כלי כבד אחר שניתן להכניס לתנור ואופים עוד 5-7 דקות.

  • 4.מפזרים מעל כל עיגול בצק כף סוכר בשכבה דקה ואחידה, מחזירים שוב לחלקו העליון של התנור ואופים 2-3 דקות. משגיחים היטב שהבצק לא נשרף, מוציאים ומצננים לחלוטין.

  • 5.מכינים את קרם המסקרפונה וניל –מקציפים את כל רכיבי הקרם, תחילה במהירות איטית ואח"כ במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב (נזהרים מהקצפת יתר).

  • 6.מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1.5 ס"מ. מזלפים עיגולי קרם על 2 מעלי הבצק האפויים, תחילה מהחלק החיצוני וכלפי פנים. וממשיכים כך עם הבצק הנותר, עלה אחר עלה.

  • 7.אופציונאלי להוסיף שכבת קרם מסקרפונה תות (300 גר' תותים קפואים, 1/4 כוס סוכר, 2 כפיות קורנפלור, 1/2 גביע גבינת מסקרפונה, 1/2 מיכל שמנת מתוקה 38%, 1/4 כוס אבקת סוכר ו-2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל): מבשלים בסיר על להבה נמוכה כ-10 דקות את התותים והסוכר. מוסיפים את הקורנפלור וטורפים עד שהתערובת מסמיכה מעט. מסירים מהאש, מעבירים למיקסר וטוחנים היטב. מעבירים דרך מסננת ומקררים לחלוטין. שמים את המסקרפונה, שמנת מתוקה, אבקת הסוכר, אינסטנט פודינג ואת קרם התות שהתקרר, בקערת המיקסר ומקציפים. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים בעיגולים.

  • שומרים בקירור כשעתיים לפניי ההגשה.

    **לרכישת מוצרי הבצק>>>
    **מתכון לעוגת נפוליאון אישית>>

     

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

קרם שניט של סוויט דולי

עוגת נפוליאון אישית

קריספי קונוס עם קרם קצפת

שטרודל תפוחים

עוגת שכבות על בסיס כדורי שוקולד

עוגת שכבות קרם וניל ותותים

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד