עוגת מילפיי עם קרם מסקרפונה וניל ותות
מאת צוות האופים של שמרית
עוגת מילפיי מרשימה וחגיגית במיוחד לשבועות! עם בצק העלים החדש של שמרית המחמאות לא יפסיקו להגיע!
מצרכים
לעלי הבצק:
- 2 חבילות בצק עלים מרודד ומצונן שמרית
- כ- 4 כפות סוכר
לקרם מסקרפונה וניל:
- גביע וחצי גבינת מסקרפונה (370 גר')
- מיכל וחצי שמנת מתוקה 38% (370 מ״ל)
- 100 גר' אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)