הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    עוגת מילפיי עם קרם מסקרפונה וניל ותות

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 1254
    • 45 דקות
    • בינוני
    • חלבי

    עוגת מילפיי מרשימה וחגיגית במיוחד לשבועות! עם בצק העלים החדש של שמרית המחמאות לא יפסיקו להגיע!

    שיתוף

    מצרכים

    לעלי הבצק:

    • 2 חבילות בצק עלים מרודד ומצונן שמרית
    • כ- 4 כפות סוכר

    לקרם מסקרפונה וניל:

    • גביע וחצי גבינת מסקרפונה (370 גר')
    • מיכל וחצי שמנת מתוקה 38% (370 מ״ל)
    • 100 גר' אבקת סוכר
    • 1 כפית תמצית וניל

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות