עוגת מוס שוקולד דבש
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לעוגת מוס שוקולד פרווה חגיגית בטעם דבש עדין, במרקם קרמי ועשיר.
מצרכים
לעוגת מדלן דבש:
- 2 ביצים L
- קורט מלח
- ½ כוס סוכר לבן (80 גר')
- ½2 כפות דבש (50 גר')
- ⅔ כוס קמח (90 גר')
- ¾ כפית אבקת אפייה
- ⅓ כוס שקדים טחונים (30 גר')
- ⅓ כפית קינמון
- ½ נטורינה (100 גר')
למוס שוקולד:
- 400 גרם שוקולד מריר קצוץ
- ½ כוס חלב סויה (120 מ"ל)
- 1כף דבש (20 גר')
- קורט מלח
- 3 חלמונים L
- 2 גביעים קצפת צמחית (500 מ"ל)
לגנאש שוקולד:
- ½ כוס קצפת צמחית (100 מ"ל)
- 100 גרם שוקולד מריר 60% קצוץ
- 20 גרם נטורינה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)