• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | עוגת דבש ותפוחים מקורמלים

עוגת דבש ותפוחים מקורמלים

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לעוגת דבש בחושה עם תפוחים כל כך קלה ועדיין סופר מרשימה! שילוב של טעמים קלאסיים בעוגה נפלאה אחת- דבש, תפוח, קרמל וקצפת, אין אחד שיעמוד בפניה!

3.5/5

רכיבים:

  • לבלילה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס״מ
  • לסירופ סוכר ודבש:
  • לקצפת:

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת המיקסר עם וו הקצפה מקציפים במהירות גבוהה נטורינה עם סוכר לבן עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה

  • 2.מוסיפים את הבצים אחת אחת וממשיכים להקציף כ 2-3 דק׳

  • 3.מורידים מעט את מהירות המיקסר ומוסיפים דבש, מיץ תפוזים, קמח ואבקת קינמון עד לקבלת תערובת אחידה

  • 4.מעבירים את תערובת העוגה לתבנית משומנת היטב ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ 35-40 דק׳, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש

  • 5.הכנת סירופ הדבש:בסיר קטן על אש בינונית גבוהה מביאים לרתיחה מים סוכר ודבש, מנמיכים מעט את עוצמת הלהבה וממשיכים לבשל 4-5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב עד שהסירופ מסמיך

  • 6.כשהעוגה יוצאת מהתנור, בעודה חמה יוצקים בעזרת כף באופן שווה ואחיד 3/4 מכמות הסירופ. ומניחים לצינון מוחלט

  • 7.מחזירים את הסיר עם יתרת סירופ הסוכר לאש, מוסיפים את רבעי התפוחים, מערבבים וממשיכים לבשל מעט עד שהתפוחים מקבלים גוון זהוב ומתרככים מעט, מסירים מהאש ומצננים

  • 8.הכנת הקצפת: בקערת המיקסר מקציפים שמנת מתוקה/צמחית ואבקת סוכר לקצפת יציבה

  • 9.יוצקים את הקצפת על העוגה, מסדרים מעל את רבעי התפוחים, ומעט מהסירופ שנותר ומגישים.

  • העוגה נשמרת כ- 4 ימים במקרר כשהיא מכוסה היטב. 

    **למתכון ללחם תפוחים וקינמון>>>
    **למתכון לשטרודל תפוחים מבצק עלים>>>

                                                                                                                                                                                                                                   

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.3/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

טארט גבינה פתוח של רון יוחננוב

עוגת וניל במילוי שוקולד מפתיע

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד