הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4.5 / 5

    עוגת דבש ותפוחים מקורמלים

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 11548
    • 45 דקות
    • בינוני
    • חלבי

    מתכון לעוגת דבש בחושה עם תפוחים כל כך קלה ועדיין סופר מרשימה! שילוב של טעמים קלאסיים בעוגה נפלאה אחת- דבש, תפוח, קרמל וקצפת, אין אחד שיעמוד בפניה!

    שיתוף

    מצרכים

    רכיבים לבלילה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס״מ

    • ¾ חבילה נטורינה קוקוס בטמפרטורת החדר (150 גר׳)
    • ¾ כוס סוכר לבן (150 גר׳)
    • 4 ביצים גודל L
    • ⅔ כוס דבש (240 גר׳)
    • 1 כוס מיץ תפוזים (250 מ״ל)
    • 2 כוסות קמח תופח (280 גר׳) / קמח תופח ללא גלוטן
    • כפית קינמון טחון (5 גר׳)
    • 3 תפוחים מזן פינק ליידי חתוכים לרבעים נקיים מליבה

    לסירופ סוכר ודבש:

    • ½ כוס מים (120 מ״ל)
    • ½ כוס סוכר לבן (100 גר׳)
    • 3 כפות דבש (60 גר׳)

    לקצפת:

    • 1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה להקצפה/שמנת צמחית
    • ½1 כפות אבקת סוכר (12 גר׳)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות