עוגת דבש ותפוחים מקורמלים
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לעוגת דבש בחושה עם תפוחים כל כך קלה ועדיין סופר מרשימה! שילוב של טעמים קלאסיים בעוגה נפלאה אחת- דבש, תפוח, קרמל וקצפת, אין אחד שיעמוד בפניה!
מצרכים
רכיבים לבלילה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס״מ
- ¾ חבילה נטורינה קוקוס בטמפרטורת החדר (150 גר׳)
- ¾ כוס סוכר לבן (150 גר׳)
- 4 ביצים גודל L
- ⅔ כוס דבש (240 גר׳)
- 1 כוס מיץ תפוזים (250 מ״ל)
- 2 כוסות קמח תופח (280 גר׳) / קמח תופח ללא גלוטן
- כפית קינמון טחון (5 גר׳)
- 3 תפוחים מזן פינק ליידי חתוכים לרבעים נקיים מליבה
לסירופ סוכר ודבש:
- ½ כוס מים (120 מ״ל)
- ½ כוס סוכר לבן (100 גר׳)
- 3 כפות דבש (60 גר׳)
לקצפת:
- 1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה להקצפה/שמנת צמחית
- ½1 כפות אבקת סוכר (12 גר׳)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)