הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    3.5 / 5

    עוגת גבינה ללא אפייה בסגנון טירמיסו

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 1891
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי

    מתכון טירמיסו מיוחד: לעוגת גבינה קלאסית שכבשה את לב האיטלקים! עוגת גבינה ללא אפייה וקלה להכנה בסגנון טירמיסו, כל כך יפה וחגיגית… והטעם- מיליון דולר!

    שיתוף

    מצרכים

    רכיבים: לתחתית פירורים:

    • כפית קפה נמס (2 גר')
    • כפית מים רותחים 5 מ"ל
    • 70 גרם נטורינה קוקוס
    • 150 גרם ביסקוויטים, טחונים לפירורים
    • 2 כפות סוכר דמררה (20 גר')
    • לבישקוטים בקפה:
    • כף קפה נמס (5 גר')
    • כף מים רותחים (15 מ"ל)
    • כוס מים (240 מ"ל )
    • 2-3 כפות ליקר קפה או אמרטו (30-45 מ"ל, לא חובה אך מומלץ)
    • 120 גרם בישקוטים

    לקרם מסקרפונה:

    • 2 גביעים גבינת מסקרפונה (500 גר')
    • ½1 גבינה לבנה 9% (375 גר')
    • 2-3 כפות ליקר קפה או אמרטו (30-45 מ"ל, לא חובה אך מומלץ)
    • ½2 שמנת מתוקה (625 גר')
    • כוס + 3 כפות אבקת סוכר (150 גר')
    • חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גר')
    • מעט קקאו, לעיטור

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    טיפים להכנת המתכון:
    1.כדי לחלץ את העוגה מהתבנית בקלות ולקבל דפנות מושלמות, מומלץ לרפד את התבנית לפני הרכבת העוגה בשקף אפייה או ברצועת נייר אפייה. כדי להסיר את השקף בקלות, מומלץ להקפיא את העוגה למשך כשעה-שעתיים לפני שמחלצים את העוגה מהתבנית.

    2.חצי מיכל שמנת = חצי כוס = 125 מ"ל

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות