דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לשבועות | עוגת גבינה ופירורים
5/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
עוגת גבינה ופירורים
מתכון לעוגת גבינה פירורים קלה להכנה
עוגת גבינה חגיגית במיוחד לחג השבועות, עם בצק פריך מוכן של שמרית (ישר מהמקרר!) הכל הופך לקל, מהיר וטעים!
5/5
רכיבים:
לתבנית בקוטר 20-24 ס"מ
למלית
אופן ההכנה:
1.מוציאים את הבצק מהמקרר 5 דק לפני השימוש. מעבירים את הבצק המרודד לתבנית אפייה ואופים 10-15 דקות עד להזהבה. מוציאים ומצננים.
2.בעזרת טבעת התבנית חותכים את עיגול הבצק לגודל הרצוי (ניתן להשתמש בתבנית בקוטר 20-24 ס״מ). סוגרים את הקפיץ על הבסיס, את שארית הבצק האפוי מפוררים גס לקערה נפרדת.
מכינים את המלית, בקערת מיקסר מקציפים במהירות גבוהה את כל המרכיבים מלבד גבינת סקי לקצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה ומקציפים קצרות רק עד לאיחוד. מעבירים את המלית מעל הבסיס שבתבנית ומיישרים את פניה, מכסים בפירורי הבצק ומעבירים לקירור ל-4 שעות ועד לילה שלם לפניי ההגשה.
**לעוד מתכונים לשבועות>>
**ריבועי קראמבל גבינה>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
העוגה נראית סוףףףףףף
שלום כל העוגות אהבתי תודה