דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | עוגת בננות ושוקולד
עוגת בננות ושוקולד
מתכון חורפי ונעים לעוגה מתוקה ומנחמת של בננות עם שוקולד, עוגת בננות בחושה וקלה להכנה.
5/5
רכיבים:
לתבנית קוגלהוף 24 ס״מ
להגשה
אופן ההכנה:
1.משמנים ומקמחים היטב את תבנית האפייה.
2.מנפים לקערה את הקמח וסודה לשתייה. מוסיפים את המלח והקפה הנמס ומערבבים היטב.
3.בקערה נפרדת מועכים היטב למחית את הבננות.
4.מוסיפים נטורינה, סוכר לבן וסוכר חום, חלב וביצה וטורפים היטב.
5.מוסיפים את תערובת הקמח לקערה עם הבננות ובעזרת מרית מקפלים היטב רק עד שהקמח נטמע לחלוטין. מוסיפים את השוקולד צ׳יפס ומקפלים לפיזור אחיד. מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את פניה.
6.אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות 30-35 דקות ועד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
7.מוציאים, מצננים קצת ומחלצים מהתבנית. לפניי ההגשה מפדרים באבקת סוכר.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה