עוגת בננות ושוקולד
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון חורפי ונעים לעוגה מתוקה ומנחמת של בננות עם שוקולד, עוגת בננות בחושה וקלה להכנה.
מצרכים
רכיבים לתבנית קוגלהוף 24 ס״מ
- 1.5 כוסות קמח לבן (210 גר')
- 1.5 כפיות סודה לשתייה (5 גר')
- 1 כפית מלח (6 גר')
- 1 כפית אבקת קפה נמס
- 4 בננות בינוניות בשלות
- 100 גר' נטורינה מומסת
- 1/2 כוס סוכר לבן (100 גר')
- 1/4 כוס סוכר חום בהיר דמררה (50 גרם)
- 1/4 כוס חלב או חלב סויה (60 מ״ל)
- 1 ביצה בגודל L
- 1 כוס שוקולד צ׳יפס
להגשה
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)