עוגיות שוקולד צ'יפס ועדשים
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס, הכי מוכרות ואהובות בוורסיה הכי ילדותית על מקל, מה שבטוח- גם הכי ממכר…
מצרכים
החומרים ל-25 עוגיות שוקולד צ'יפס
- 120 גרם נטורינה קוקוס, רכה
- 1/3 כוס סוכר לבן (65 גר')
- 1/2 כוס דחוסה פחות כף סוכר חום כהה (100גר')
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1/3 כפית מלח
- 1 ביצה L
- 1 ו-2/3 כוס קמח (230 גר')
- 1/2 כפית אבקת אפייה (2 גר')
- 1/4 כפית סודה לשתייה (1 גר')
- כוס שוקולד צ'יפס, או שוקולד מריר קצוץ (200 גר')
- 150 גרם סוכריות עדשים
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן להשיג מקלות ארטיק בחנויות יצירה ומלאכת יד.
2.ניתן לאפות את העוגיות גם ללא מקלות הארטיק לקבלת עוגיות שוקולד צ'יפס סטנדרטיות.
3.ניתן גם לוותר על סוכריות העדשים בעוגיות, ולהמיר לחצי כוס אגוזי מלך קצוצים / אגוזי לוז / בוטנים / שקדים מולבנים קצוצים גס.
4.להכנת עוגיות שוקולד ציפס מסורתיות- לוותר על התוספות לחלוטין ולהוסיף לבצק 250 גרם של שוקולד צ'יפס בסך הכל, או תערובת של כמה שוקולדים קצוצים גס.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)