• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | עוגיות מכונה מרוקאיות בשלושה צבעים

עוגיות מכונה מרוקאיות בשלושה צבעים

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון קל, פשוט וטעים לעוגיות מכונה מרוקאיות מסורתיות, עוגיות פריכות שכולם אוהבים בגרסה חדשנית, צבעונית וטעימה במיוחד.  מעולות לפתיחת צום ביום כיפור

3.5/5

רכיבים:

  • חומרים לכ-50 עוגיות:
  • לתוספות טעם ב-3 צבעים (לא חובה):

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מערבל עם וו גיטרה מקרימים נטורינה רכה עם סוכר, מלח ותמצית וניל 3-4 דקות לקרם בהיר, תפוח ורך. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם תוך עירבול לאחר כל תוספת עד להטמעה

  • 2.מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקוקוס טחון ולשים במהירות נמוכה רק עד לקבלת בצק כמעט אחיד

  • 3.לתוספות טעם ב-3 צבעים: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. מוסיפים לשליש אחד של הבצק קליפת תפוז מגוררת, לשליש השני אבקת מאצ'ה ומחצית מכמות אבקת הסוכר, ולשליש האחרון קקאו מנופה, יתרת אבקת הסוכר ו-2 כפיות מים, לשים קלות כל אחד מחלקי הבצק רק עד לקבלת בצק בגוון אחיד, מכסים ומניחים לבצקים לנוח לחצי שעה בטמפרטורת החדר.

  • 4.דוחסים בכל פעם בצק בגוון אחר למטחנת בשר מצויידת בתוסף לזילוף עוגיות מרוקאיות (הפתח בצורת זיגזג), חותכים את רצועות הבצק שמתקבלות לעוגיות באורך של כ-10 ס"מ ומסדרים במרווחים בתבניות תנור מרופדות בנייר אפייה

  • אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, כ- 16-22 דקות, עד להזהבה, מצננים ושומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.

    **למתכון לעוגיות טחינה ושקדים>>>
    **למתכון לעוגת אורנגלושקה>>>

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

טיפים להכנת המתכון:

  • 1.אבקת מאצ'ה מעניקה לעוגיות טעם מודגש של תה ירוק וגוון ירוק טבעי, ניתן לרכוש אבקת מאצ'ה בחנויות הטבע.

  • 2.במידה ורוצים ליצור עוגיות בטעמי שוקו-וניל בלבד, ניתן לחלק את הבצק לשני חלקים שווים במקום ל-3, וללוש לתוך מחצית מכמות הבצק 30 גרם קקאו מנופה, 25 גרם אבקת סוכר ו-3 כפיות מים.

  • 3.באותו האופן ניתן גם להכין עוגיות מרוקאיות קלאסיות בלבד על ידי תוספת של כף קליפת תפוז מגוררת לכמות הבצק הבסיסי כולה.

  • 4.ניתן לטבול את קצוות העוגיות בשוקולד מריר מומס לשידרוג.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.5/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

ריבועי פאי פקאן

פרחי גבינה

עוגיות פרח ריבה

עוגיות מגולגלות

עוגיות חמאה

רוגעלך שוקולד

עוגות אישיות: עוגת שמרים בדבש וקינמון

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד