ספינג׳ מרוקאי
מאת קובי אדרי
אין חג חנוכה בלי סופגניות... והפעם קובי אדרי לוקח אתכם למסע קולינרי למרוקו עם ספינג' – הסופגניה המרוקאית הקלאסית.
מדובר במעדן רך ואוורירי, מטוגן לשלמות ומצופה בסוכר שממלא את הבית בניחוחות בלתי נשכחים.
אם אתם מחפשים מתכון לסופגניות שמביא איתו טעמים של מסורת, ספינג' מתכון פשוט וטעים, או סופגניה מתכון שמשאיר רושם – זה בדיוק המתכון שאתם צריכים.
ספינג' הוא ההוכחה שאפשר לשלב פשטות וטעם מושלם בכל ביס בעזרת שמרים טריים של שמרית.
מצרכים
לספינג':
- 1 קילו קמח
- 700 מ״ל מים פושרים בדיוק
- 50 גרם שמרים טריים שמרית
- 50 גרם נטורינה שמרית בטמפרטורת חדר
- 60 גרם סוכר (4 כפות)
- 20 גרם מלח (כף)
- 2 כפות ערק
- שמן עמוק לטיגון
- סוכר לבן לטבילת הספינג׳ / דבש
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)