סלט בקערה קראנצ'ית של רון יוחננוב
מאת רון יוחננוב
מכירים את הרעיון של מרק בקערת לחם? תכירו את הסלט בקערה! וההכנה? 2 דקות.
בדיוק כמו במרק, גם כאן הבצק סופג את הרוטב של הסלט והטעמים. תולשים ממנו ומתענגים! שומעים כבר את המחמאות?
מצרכים
לקערות קראנצ'יות:
- חבילת בצק פיצה מצונן של שמרית מהמקרר
לסלט ירקות בסגון יווני:
- שלל חסות מסוגים ובצבעים שונים
- עגבניות שרי
- מלפפונים
- זיתי קלמטה
- עשבי תיבול טריים (בזילקום / אורגנו)
- גבינת פטה כבשים
- בצל אדום
לרוטב:
- 2 כפות שמן
- מיץ מחצי לימון
- כף דבש (לא חובה)
- מלח ים אטלנטי
- פלפל שחור
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)