דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | סלט בקערה קראנצ'ית של רון יוחננוב
סלט בקערה קראנצ'ית של רון יוחננוב
מכירים את הרעיון של מרק בקערת לחם? תכירו את הסלט בקערה! וההכנה? 2 דקות.
בדיוק כמו במרק, גם כאן הבצק סופג את הרוטב של הסלט והטעמים. תולשים ממנו ומתענגים! שומעים כבר את המחמאות?
מתכון נפלא מתוך הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב"
1/5
רכיבים:
לקערות קראנצ'יות:
לסלט ירקות בסגון יווני:
לרוטב:
אופן ההכנה:
1.
מוציאים את הבצק כ-5 דקות לפני השימוש מהמקרר, על מנת שיהיה נוח לעבודה.
2.
פותחים את הבצק על משטח העבודה ומחלקים לפי הגודל הרצוי.
3.מניחים קערת נירוסטה (שיכולה להיכנס לתנור) ועליה מניחים את החתיכת הבצק עם נייר האפייה.
4.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-15 דקות עד שקערת הבצק מזהיבה.
5.
הופכים את הקערה, מוצאים את קערת הנירוסטה ואופים שוב על הצד השני כ-10 דקות או עד הזהבה.
מקררים, ממלאים בסלט ומגישים.
טיפים להכנת המתכון:
1.
נשאר לכם בצק? לא זורקים! חתכו לרצועות ארוכות, מרחו מעל שמן זית ותבלינים ואפו בתנור עד הזהבה.
ישתלב מצויין מעל הסלט או לצד גבינות!
2.את הסלט והרוטב מוסיפים לקערה רק בסמוך להגשה,על מנת שהמצע לא יירטב.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה