סירות בצק עלים ממולאות בשר מפורק
מאת מלי מאירוב
סירות בצק עלים ממולאות בשר מפורק מתכון של מלי מאירוב מלא טעם וריח. כשאתם מחפשים מנה מספקת לארוחת חגיגית במיוחד, כל מה שצריך זה לדאוג שתמיד יהיה במקרר בצק עלים שמרית ותמיד תהיו מוכנים למקרה שצריך להפתיע.
מצרכים
לסירות בצק עלים ממולאות:
- חבילת בצק עלים של שמרית
- קילו צלי כתף/אונטריב/אסאדו
- שמן
- עלי דפנה
- כפית פלפל שחור
- חצי כפית כורכום
- כפית מלח
- חצי כוס יין אדום
- 8 בצלי שאלוט
- שיני שום קלופות מראש שלם
- כף סילאן
- כף סוכר
לציפוי:
- ביצה טרופה ושומשום.
- מייפל
- שום קונפי
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
אופציה נוספת: לאפות את הבצק בלי הבשר וכשיוצא מהתנור להוסיף בשר, שום ובצלי שאלוט.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)