סיגר פילו במילוי שוקולד קינדר
מאת רון יוחננוב
מצרכים
ל- 24 יחידות:
- חבילת בצק פילו מצונן של שמרית
- 24 יחידות אצבעות קינדר
- ספריי שמן
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר / חלב
- 10 גרם חמאת קקאו / כף שמן צמחי או שמן קוקוס
לעיטור:
- פיסטוקים גרוסים
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
לגרסה פרווה: אפשר למלא בקוביות שוקולד מריר ולצפות בשוקולד.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)