הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    סיגר פילו במילוי שוקולד קינדר

    מאת רון יוחננוב

    • 645
    • 40 דקות
    • קל
    • חלבי
    שיתוף

    מצרכים

    ל- 24 יחידות:

    • חבילת בצק פילו מצונן של שמרית
    • 24 יחידות אצבעות קינדר
    • ספריי שמן

    לציפוי:

    • 100 גרם שוקולד מריר / חלב
    • 10 גרם חמאת קקאו / כף שמן צמחי או שמן קוקוס

    לעיטור:

    • פיסטוקים גרוסים

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    לגרסה פרווה: אפשר למלא בקוביות שוקולד מריר ולצפות בשוקולד.

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות