הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    סופגניות שוקולד במילוי קרם פירות יער

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 7451
    • שעה
    • פרווה

    איך לא חשבו על זה עד היום! אפשר למלא בקרם פירות יער איכותי ומושקע, במילוי קרם וניל פשוט או בריבה איכותית.

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים לכ-40 יחידות לבצק

    • ¾ 6 כוסות קמח (950 גרם)
    • 1/3 כוס קקאו כהה (50 גרם)
    • 1 שמרית שמרים טריים(50 גרם)
    • ¾1 כוס סוכר (160 גרם)
    • כ- ¾1 כוס חלב (400 מ"ל)
    • 4 ביצים
    • 1/2 כף מלח (10 גרם)
    • 150 גרם נטורינה/חמאה
    • 100 גרם שוקולד צ'יפ (אם רוצים)

    קרם פירות יער - להכנה יום לפני

    • 6 ביצים
    • 6 חלמונים
    • 1 כוס (225 גרם) מחית פרי (פטל, מנגו וכל פרי אחר לפי בחירה)
    • 1 כוס + 1 כף סוכר (225 גרם)
    • 200 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות

    מילוי קרם וניל

    • 1 כוס חלב
    • 1 מיכל שמנת מתוקה
    • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    לגיוון הקרם: ניתן להחליף את קרם פירות היער בקונפיטורה לפי הטעם.

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות