סופגניות שוקולד במילוי קרם פירות יער
מאת צוות האופים של שמרית
איך לא חשבו על זה עד היום! אפשר למלא בקרם פירות יער איכותי ומושקע, במילוי קרם וניל פשוט או בריבה איכותית.
מצרכים
חומרים לכ-40 יחידות לבצק
- ¾ 6 כוסות קמח (950 גרם)
- 1/3 כוס קקאו כהה (50 גרם)
- 1 שמרית שמרים טריים(50 גרם)
- ¾1 כוס סוכר (160 גרם)
- כ- ¾1 כוס חלב (400 מ"ל)
- 4 ביצים
- 1/2 כף מלח (10 גרם)
- 150 גרם נטורינה/חמאה
- 100 גרם שוקולד צ'יפ (אם רוצים)
קרם פירות יער - להכנה יום לפני
- 6 ביצים
- 6 חלמונים
- 1 כוס (225 גרם) מחית פרי (פטל, מנגו וכל פרי אחר לפי בחירה)
- 1 כוס + 1 כף סוכר (225 גרם)
- 200 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות
מילוי קרם וניל
- 1 כוס חלב
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
לגיוון הקרם: ניתן להחליף את קרם פירות היער בקונפיטורה לפי הטעם.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)