סופגניות קטנטנות בקרם שוקולד לבן
מאת צוות האופים של שמרית
מצרכים
חומרים לבצק
- 1/4 2 כוסות קמח ( 310 גר')
- 1/2 שמרית שמרים טריים (25 גר')
- 1/4 כוס סוכר לבן (50 גר')
- 2 ביצים גודל L
- 2 כפות חלב
- 2 כפות ברנדי
- 1/4 חבילה חמאה רכה (25 גרם)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כפית גרידת לימון
- 1 כפית מלח
- שמן עמוק לטיגון
חומרים לקרם שוקולד לבן
- ¼ 1 כוס שמנת מתוקה
- 1 כף דבש
- 150 גר' שוקולד לבן
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)