סופגניות פאי לימון (פרווה)
מאת תומר אומנסקי מנבחרת הבשלנים של יזראלי קיטשן
בלי שהרגשנו, חג החנוכה הגיע ואיתו המתכון הנהדר הזה של תומר אומנסקי:
סופגניות פאי לימון (פרווה) 😋
מתכון גאוני שמפגיש בין פאי לימון חמצמץ למרנג קטיפתי לסופגנייה
מצרכים
לבצק:
- 1 ק״ג קמח
- 50 גרם שמרית - שמרים טריים בשקית
- 100 גרם סוכר לבן (חצי כוס)
- 150 גרם ביצים (3 ביצים M)
- 150 גרם נטורינה
- 360 מ״ל מים (כוס וחצי)
- 10 גרם מלח (כפית גדושה)
- 30 מ״ל אלכוהול (וודקה, ערק וכו׳)
לקרם לימון:
- 180 מ"ל מיץ לימון (3/4 כוס)
- 120 מ"ל מים / מיץ תפוז (חצי כוס)
- 250 גרם סוכר לבן (כוס ורבע)
- 240 גרם ביצים (4 ביצים L )
- 30 גרם קורנפלור (3 כפות שטוחות)
- 100 גרם נטורינה של שמרית
למרנג:
- 150 גרם חלבון
- 300 גרם סוכר לבן
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
כמובן שניתן להכין את הסופגניה הנהדרת הזו גם במילוי של ריבה, ריבת חלב, שוקולד או ללא מילוי.
ניתן לוותר גם על המרנג.
חג חנוכה שמח ומלא באור
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)