סופגניות מקושטות
מאת הקונדיטור דודו אוטמזגין.
מתכון לסופגניות של הקונדיטור דודו אוטמזגין. המתכון כולל הצעות מיוחדות לקישוט הסופגניות
הסופגניות מתאימות גם לחסידי מילוי הריבה ואבקת הסוכר המסורתיים.
מצרכים
לכ-35 סופגניות סופגניות רגילות/ 50 סופגניות מיני
- 1 ק"ג קמח מנופה
- 1 שקית או קוביה שמרית (50 גרם)
- 1 שקית משפר אפיה (50 גרם)
- 1/2 כוס פחות 1 כף סוכר לבן (80 גר')
- ¼1 כוס חלב (280 מ"ל)
- 1 כפית מלח
- ½2 כפות רום
- 75 גר' נטורינה / 1/3 כוס שמן (80 גרם)
- 3 ביצים שלמות (XL)
- 3 חלמונים
למילוי
- ריבת תות / ריבת חלב מדוללת עם מעט חלב / ממרח חלבה / גנאש שוקולד* / קרם וניל (קנוי מוכן).
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)