• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | סופגניות מקושטות

סופגניות מקושטות

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לסופגניות של הקונדיטור דודו אוטמזגין. המתכון כולל הצעות מיוחדות לקישוט הסופגניות

הסופגניות מתאימות גם לחסידי מילוי הריבה ואבקת הסוכר המסורתיים.

4/5

רכיבים:

  • לכ-35 סופגניות סופגניות רגילות/ 50 סופגניות מיני
  • למילוי

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את הקמח והשמרית (קוביה יש לפורר), מוסיפים את החלב, הסוכר, הביצים והרום ומעבדים במהירות נמוכה 3 דקות

  • 2.מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.

  • 3.מגבירים למהירות בינונית ומוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי לישה כ- 10 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש

  • 4.מכסים בנילון ומתפיחים עד להכפלת הנפח

  • 5.מקמחים משטח עבודה ומחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. מחלקים כל חלק לחתיכות (בגודל 50 גרם, או 35 גרם לסופגניות מיני) ומגלגלים לכדורים. מניחים על תבנית משומנת עם רווחים ומברישים כל כדור בשמן למניעת התייבשות.

  • 6.מתפיחים את הכדורים בטמפרטורת החדר עד להכפלת הנפח

  • 7.מחממים בסיר גדול ורחב שמן לטיגון, הופכים את הכדורים לשמן החם (החלק העליון כלפי השמן), מטגנים עד להשחמה, בעזרת כף עץ הופכים לטיגון גם את צידה השני של הסופגנייה (כ-2 דקות לכל צד). מוציאים ומניחים מעל רשת או נייר סופג.

  • 8.ממלאים במילוי הרצוי ומקשטים.

  • 9.לקישוט: קישוטים מיוחדים (דורשים יותר עבודה, אבל שווים את המאמץ)חותכים בסכין חד את ראש הסופגנייה לקבלת משטח ישר על הסופגנייה.

  • 10.ניתן לקשט באבקת סוכר, סוכר קינמון.

  • 11.ברוטב גנאש שוקולד ומעליו סוכריות צבעוניות ו/או פיסטוקים גרוסים.שמנת מתוקה ושוקולד איכותי בכמויות זהות מחממים שמנת מתוקה עד הרתחה. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד. מתקבל רוטב שוקולד נוזלי. טובלים כל סופגניה עד חציה ברוטב השוקולד והופכים לקירור.

  • 12.קישוט שמנת מתוקה ותותים: מקציפים לקצף יציב: 250 גרם שמנת מתוקה+ 2 כפות סוכר+ חצי כף אינסטנט פודינג וניל.מזלפים מעל הסופגנייה את השמנת המתוקה המוקצפת ומצפים סביב עם תותים טריים חצויים.

  • 13.קישוט שוקולד פרח: ממיסים 200 גרם שוקולד מריר/לבן במיקרו ובמקביל מחממים מגש תנור ל 80 מעלות.. מורחים על גב המגש את השוקולד החם ומכניסים למקרר עד שיתגבש.  מוציאים המגש מהמקרר, ממתינים 2 דקות ומגלפים בעזרת שפכטל רצועות של שוקולד באורך 4 ס"מ ומייצרים צורת פרח (כמו בצילום). מזלפים מעט שמנת מוקצפת על הסופגנייה ומניחים את פרח השוקולד.

  • מתכון סופגניות אוראו
    ** לכל המתכונים של חנוכה
    **סופגניות מיוחדות בצורות

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
4/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

2 תגובות על “סופגניות מקושטות”

  1. חנה הגיב:
    02/12/2018 בשעה 07:12

    הבצק שהכנתי יצא קשה ולא רך וגמיש כמו שהיה רשום במתכון.

    הגב
  2. חנה הגיב:
    03/12/2018 בשעה 05:12

    בסוף בכל זאת יצאו סופגניות טעימות

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

ספינג'

מיני סופגניות אפויות טבולות בריבה

סופגניות אשל

סופגניות בציפויים

סופגניות אפויות

סופגניות שוקולד במילוי קרם פירות יער

סופגניות מיני מקושטות עם מילויים מיוחדים

מיני סופגניות אפויות

סופגניה של פעם

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד