סופגניות מפוארות
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון מנצח לסופגניה שיכולה להיות עדינה ומסורתית, אך יודעת להיות גם מפוארת וחגיגית.
אם עוד לא ניסיתם להכין סופגניה עם נטורינה במקום שמן, נסו את הפלא הזה ותקבלו סופגניה אוורירית ורכה במיוחד (הנטורינה אומנם עשויה משמן קוקוס, אך טעמה ניטרלי)
שיהיה חג שמח, משפחתי ומלא באור 🧡
מצרכים
חומרים ל-25 סופגניות קטנות
- ½3 כוסות קמח (500 גרם)
- ½ שמרית שמרים טריים (25 גרם)
- ½ משפר אפייה שמרית
- ¼ כוס סוכר (50 גרם)
- ½ כפית מלח
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת
- 1 ביצה (L)
- ¼ נטורינה רכה חתוכה לקוביות (50 גר')
- 1 כוס חלב פושר (240 מ"ל)
למלית השגרתית
- ריבת תות חלקה (או כל מלית אחרת)
- אבקת סוכר
למלית החגיגית
- שמנת מתוקה/ צמחית
- 1 כף אבקת סוכר
- סלסילת פטל / תותים
אופן ההכנה
תגובות ושיתופים
2 תגובות (2)הוספת תגובה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
יאמי
מושלם