סופגניות מיני מקושטות עם מילויים מיוחדים
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לסופגניות קטנות עם סוגי מילויים מיוחדים.
מצרכים
חומרים לבצק
- 1/4 2 כוסות קמח ( 310 גר')
- 1/2 שמרית שמרים טריים (25 גר')
- 1/4 כוס סוכר לבן (50 גר')
- 2 ביצים גודל גדול
- 2 כפות חלב
- 2 כפות ברנדי
- 1/4 חבילה חמאה רכה (25 גרם)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כפית גרידת לימון
- 1 כפית מלח
- שמן עמוק לטיגון
אפשרויות למלית
- ממרח שוקולד
- ריבת חלב
- ניתן לקשט עם קוקוס קלוי אגוזי לוז מסוכרים וכו'
מלית מרנג אדום
- 2 חלבונים
- 70 גר' סוכר
- 2 טיפות צבע מאכל אדום
מלית שוקולד עשירה ( גנאש שוקולד)
- 100 גר' שמנת מתוקה
- 100 גר' שוקולד מריר
- 1 כף חמאה
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
ניתן להוסיף לקישוט גם צורות מבצק סוכר או מרציפן צבעוני.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)