• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | סופגניות מיני מקושטות עם מילויים מיוחדים

סופגניות מיני מקושטות עם מילויים מיוחדים

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לסופגניות קטנות עם סוגי מילויים מיוחדים של השף קונדיטור אורן בקר, וגם וטיפים לקישוט.

 

2/5

רכיבים:

  • חומרים לבצק
  • אפשרויות למלית
  • מלית מרנג אדום
  • מלית שוקולד עשירה ( גנאש שוקולד)

אופן ההכנה:

  • 1.אופן הכנת הבצק:  בקערת  מערבל  עם וו לישה שמים קמח מנופה ושמרית ( קוביה יש לפורר).

  • 2.מוסיפים למערבל ביצים, תמצית וניל, גרידת לימון, חמאה רכה, חלב, ברנדי ומלח.

  • 3.לשים עד לקבלת בצק רך ודביק. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לשעה במקרר.

  • 4.אופן הכנת הסופגניות:  מחלקים את הבצק ל-20 כדורים של כ-30 גרם, מניחים אותם על תבנית  משומנת היטב ומניחים מכוסה במקום חמים לתפיחה במשך כשעה, (או עד הכפלת הנפח).

  • 5.בסיר רחב מחממים שמן עמוק ל- 165 מעלות, מרימים את כדורי הבצק בעזרת כף או פלטה  משומנת והופכים בעדינות לתוך השמן חם. מטגנים כ-1 דקה מכל צד עד להזהבה.

  • 6.מוציאים את הסופגניות, מניחים על נייר סופג.

  • 7.ממלאים בשק זילוף עם צנטר או במזרק את המלית (להלן כמה הצעות למליות מיוחדות)  מזריקים דרך הצד לפנים הסופגנייה.

  • 8.מקשטים את הסופגניה.

  • 9.אופן הכנת מלית המרנג האדום: מקציפים במיקסר יבש לחלוטין בעזרת מקציף את החלבונים וסוכר לקצף יציב. מוסיפים 2 טיפות צבע מאכל אדום. מקפלים הצבע למרנג בעזרת מרית.

  • 10.ממלאים את פנים הסופגנייה ומקשטים את חלקה העליון של הסופגנייה. ניתן מעל לשלב קישוטי בצק סוכר או סוכריות בצבעים וטעמים שונים.

  • 11.אופן הכנת מלית השוקולד: מרתיחים שמנת לשפוך לשוקלד המריר ולהמיס, לקרר כ- 3 דק', מוסיפים חמאה ומערבבים בעדינות לתערובת  גאנש חלקה.

  • ממלאים את פנים הסופגנייה ומקשטים גם את חלקה העליון. 

    ** לעוד מתכונים לחנוכה לחצו כאן >>>
    מתכון לסופגניות בצורות>>>

     

טיפים להכנת המתכון:

  • 1.ניתן להוסיף לקישוט גם צורות מבצק סוכר או מרציפן צבעוני.

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
2/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

סופגניות אשל

סופגניות שוקולד במילוי קרם פירות יער

מיני סופגניות אפויות

סופגניות מקושטות

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד