הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    סופגניות אפויות

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 8546
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה

    מתכון יחודי לסופגניה טעימה אפויה שתאפשר להנות מהמאכל המסורתי של החג.

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים ל-30 סופגניות בינוניות

    • 1 ק"ג (7 כוסות) קמח לבן מנופה
    • 1 שמרית שמרים טריים (50 גרם)
    • 1 שקית משפר לאפייה ביתית (50 גרם)
    • 1 כוס סוכר (200 גר')
    • 1 חבילה מרגרינה שמרית ללא שומן מוקשה רכה (200 גר')
    • 4 ביצים מס' 2
    • 1 כפית מלח
    • ¼ 1 כוסות מים (300 מ"ל)
    • 1 חבילה צימוקים בהירים (200 גר')

    חומרים לקישוט

    • לשוקולד גנאש – 200 גר' שוקולד מריר
    • 1מיכל שמנת מתוקה
    • סוכריות צבעוניות
    • שקדים קלויים פרוסים
    • סוכר גבישי (ניתן לרכישה בחנויות מתמחות לחומרי אפייה)
    • פונדנט לבן (ניתן לרכישה בחנויות מתמחות לחומרי אפייה)
    • אבקת סוכר
    • ריבת פרי איכותית

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות