סופגניות אפויות
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון יחודי לסופגניה טעימה אפויה שתאפשר להנות מהמאכל המסורתי של החג.
מצרכים
חומרים ל-30 סופגניות בינוניות
- 1 ק"ג (7 כוסות) קמח לבן מנופה
- 1 שמרית שמרים טריים (50 גרם)
- 1 שקית משפר לאפייה ביתית (50 גרם)
- 1 כוס סוכר (200 גר')
- 1 חבילה מרגרינה שמרית ללא שומן מוקשה רכה (200 גר')
- 4 ביצים מס' 2
- 1 כפית מלח
- ¼ 1 כוסות מים (300 מ"ל)
- 1 חבילה צימוקים בהירים (200 גר')
חומרים לקישוט
- לשוקולד גנאש – 200 גר' שוקולד מריר
- 1מיכל שמנת מתוקה
- סוכריות צבעוניות
- שקדים קלויים פרוסים
- סוכר גבישי (ניתן לרכישה בחנויות מתמחות לחומרי אפייה)
- פונדנט לבן (ניתן לרכישה בחנויות מתמחות לחומרי אפייה)
- אבקת סוכר
- ריבת פרי איכותית
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)