סוכריית בורקס בשר
מאת צוות שמרית
המנה שתקפיץ לכם את ארוחת החג! מתכון לבורקס בשר מבצק עלים
מבחוץ – צורה חגיגית וייחודית ומבפנים -מילוי נפלא של בשר בתוספת פטריות, צימוקים ושקדים
מצרכים
לבסיס
- 1 חבילה בצק עלים של שמרית
למלית
- 2 כפות שמן
- 1 בצל בינוני קצוץ דק
- 1/2 ק״ג בשר צלעות טחון
- 1/2 סלסלה פטריות פורטבלו פרוסות
- 1/2 סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות
- 1 כפית קינמון טחון
- מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור טחון
- 3 כפות סילאן
- 3 כפות צימוקים כהים
- 3 כפות שקדים פרוסים
- לקשירה
- עירית טרייה
להברשה
- 1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)