הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    סוכריית בורקס בשר

    מאת צוות שמרית

    • 1547
    • 30 דקות
    • בינוני
    • בשרי

    המנה שתקפיץ לכם את ארוחת החג! מתכון לבורקס בשר מבצק עלים
    מבחוץ – צורה חגיגית וייחודית ומבפנים -מילוי נפלא של בשר בתוספת פטריות, צימוקים ושקדים

    שיתוף

    מצרכים

    לבסיס

    • 1 חבילה בצק עלים של שמרית

    למלית

    • 2 כפות שמן
    • 1 בצל בינוני קצוץ דק
    • 1/2 ק״ג בשר צלעות טחון
    • 1/2 סלסלה פטריות פורטבלו פרוסות
    • 1/2 סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות
    • 1 כפית קינמון טחון
    • מלח
    • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
    • 3 כפות סילאן
    • 3 כפות צימוקים כהים
    • 3 כפות שקדים פרוסים
    • לקשירה
    • עירית טרייה

    להברשה

    • 1 ביצה טרופה

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות