דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | סוכריית בורקס בשר
המנה שתקפיץ לכם את ארוחת החג! מתכון לבורקס בשר מבצק עלים
3.7/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
סוכריית בורקס בשר
המנה שתקפיץ לכם את ארוחת החג! מתכון לבורקס בשר מבצק עלים
מבחוץ – צורה חגיגית וייחודית ומבפנים -מילוי נפלא של בשר בתוספת פטריות, צימוקים ושקדים
3.5/5
רכיבים:
לבסיס
למלית
לקשירה
להברשה
אופן ההכנה:
1.הכנת המלית- במחבת רחבה מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שכל הנוזלים מצטמצמים. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו. מוסיפים תבלינים, סילאן, צימוקים ושקדים. מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מסירים מהאש ומצננים לחלוטין.
2.מחממים תנור ל-175 מעלות. פורסים את הבצק ומניחים במרכזו בתלולית גבוהה את המלית, משאירים שוליים רחבים מכל הצדדים. מקפלים את הבצק על המלית ומשאירים פתח רחב. מכווצים את הקצוות וקושרים בעזרת עירית. מברישים את הבצק בביצה הטרופה.
3.אופים כ-30 דקות ועד שהמאפה שחום ותפוח. מוציאים ומצננים מעט לפני ההגשה.
4.ניתן לקשור מחדש עירית טרייה במידה והעירית התייבשה בתנור.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
נראה לי מתכון נהדר אני אנסה להכין אותו
נראה לי מתכון נהדר אני אנסה להכין אותו
בקיצור…שמבורכ של אישטבח
האם אפשר לקבל הסבר איך אני פורס את הבצק וקושר מהצדדים?
תודה רבה
האם אפשר בבקשה לקבל הסבר איך לפרוס את הבצק ולקשור מהצדדים?
תודה רבה מראש מאיר לוי
מאכל טורקי יש גרסה עם גבינה ה עדיף קשקבל או תערובת גבינות איזה שיש
מאכל טוגבינות מה שישרקי יש גרסה של גבינה עדיף קשקבל או תערבת
תפתח את הבצק המופשר על משטח עבודה ותחתוך אותו למלבנים,כמספר הסועדים.
באמצע המלבן תניח את המלית ותסגור כשאתה מרים את ארבעת הקצוות של הבצק לצדדים,כך שתתקבל צורת סירה.
בהצלחה
ניתן להכין ולסגור את הבצק כבורקסים אישיים סגורים?