• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | סוכריית בורקס בשר

סוכריית בורקס בשר

שתפו:
.....................................................................................................

המנה שתקפיץ לכם את ארוחת החג! מתכון לבורקס בשר מבצק עלים
מבחוץ – צורה חגיגית וייחודית ומבפנים -מילוי נפלא של בשר בתוספת פטריות, צימוקים ושקדים

3.5/5

רכיבים:

  • לבסיס
  • למלית
  • לקשירה
  • להברשה

אופן ההכנה:

  • 1.הכנת המלית- במחבת רחבה מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שכל הנוזלים מצטמצמים. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו. מוסיפים תבלינים, סילאן, צימוקים ושקדים. מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מסירים מהאש ומצננים לחלוטין.

  • 2.מחממים תנור ל-175 מעלות. פורסים את הבצק ומניחים במרכזו בתלולית גבוהה את המלית, משאירים שוליים רחבים מכל הצדדים. מקפלים את הבצק על המלית ומשאירים פתח רחב. מכווצים את הקצוות וקושרים בעזרת עירית. מברישים את הבצק בביצה הטרופה.

  • 3.אופים כ-30 דקות ועד שהמאפה שחום ותפוח. מוציאים ומצננים מעט לפני ההגשה.

  • 4.ניתן לקשור מחדש עירית טרייה במידה והעירית התייבשה בתנור.  

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.7/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

9 תגובות על “סוכריית בורקס בשר”

  1. Avatar יהודית שלום הגיב:
    14/09/2020 בשעה 09:09

    נראה לי מתכון נהדר אני אנסה להכין אותו

    הגב
  2. Avatar יהודית שלום הגיב:
    14/09/2020 בשעה 09:09

    נראה לי מתכון נהדר אני אנסה להכין אותו

    הגב
  3. Avatar אמיר כהן הגיב:
    15/09/2020 בשעה 10:09

    בקיצור…שמבורכ של אישטבח

    הגב
  4. Avatar מאיר לוי הגיב:
    16/09/2020 בשעה 07:09

    האם אפשר לקבל הסבר איך אני פורס את הבצק וקושר מהצדדים?
    תודה רבה

    הגב
  5. Avatar מאיר לוי הגיב:
    16/09/2020 בשעה 07:09

    האם אפשר בבקשה לקבל הסבר איך לפרוס את הבצק ולקשור מהצדדים?
    תודה רבה מראש מאיר לוי

    הגב
  6. Avatar ישראלי הגיב:
    16/09/2020 בשעה 09:09

    מאכל טורקי יש גרסה עם גבינה ה עדיף קשקבל או תערובת גבינות איזה שיש

    הגב
  7. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    16/09/2020 בשעה 09:09

    מאכל טוגבינות מה שישרקי יש גרסה של גבינה עדיף קשקבל או תערבת

    הגב
  8. Avatar מיה הגיב:
    16/09/2020 בשעה 10:09

    תפתח את הבצק המופשר על משטח עבודה ותחתוך אותו למלבנים,כמספר הסועדים.
    באמצע המלבן תניח את המלית ותסגור כשאתה מרים את ארבעת הקצוות של הבצק לצדדים,כך שתתקבל צורת סירה.
    בהצלחה

    הגב
  9. Avatar רותם הגיב:
    22/10/2020 בשעה 07:10

    ניתן להכין ולסגור את הבצק כבורקסים אישיים סגורים?

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

בורקס איטלקי של רון יוחננוב

בורקס צמה במילוי עוף עם פטריות של רון יוחננוב

בורקס בשר - בצק לבורקס בשר

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד