מתכון לחלה עגולה ומתוקה
מאת צוות האופים של שמרית
החלה המתוקה הפכה כבר מזמן לחלק בלתי נפרד מהשבת שלנו, אולי בגלל שהיא מזכירה את המשפחה הישראלית - חמה, מחבקת, מפנקת, מאחדת. בעיקר החלה הזו, הקלועה כל כך יפה בעיגול, חלה יפה כל כך, המיועדת למרכז השולחן, כדי שכולם יוכלו להגיע אליה בנוחות ובמידה שווה. אחד יטבול אותה ברוטב, אחד במלח, אחד פשוט אוהב אותה ככה, כמו שהיא ❤
מצרכים
חומרים ל-2 חלות
- 1 ק"ג קמח לבן
- 1 שקית שמרית שמרים טריים
- 1 שקית משפר אפיה (לא חובה)
- 3/4 כוס סוכר (150 גר')
- 120 גר' נטורינה או מרגרינה שמרית מומסת בקערה
- 2 ביצים (L)
- 1 כף מלח שטוחה
- כ- 1/2 1 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)