הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    משולשי קראנץ' פיסטוק עם קרם מסקרפונה

    מאת מעיין בן אבו מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן

    שמרית: משולשי קראנץ' פיסטוק עם קרם מסקרפונה - מעיין אבו
    • 542
    • 30 דקות
    • בינוני
    • חלבי

    הטירוף סביב קראנץ' פיסטוק מגיע גם לשולחן חג השבועות! 😍 מעיין אבו, מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן, בביצוע נהדר של משולשי קראנץ פיסטוק מבצק פילו קראנצ'י ומילוי מופלא של קרם מסקרפונה ומחית פיסטוק. קינוח גאוני וקל מאוד להכנה שישאיר את האורחים פעורי פה 👑. אז קדימה, הצטיידו ב- בצק פילו שמרית מצונן מהמקרר (מוכן לשימוש ואינו דורש הפשרה!) בסופר ותקתקו קינוח מפנק באמת.

    שיתוף

    מצרכים

    למאפה:

    • חבילת דפי פילו של שמרית
    • 150 גרם נטורינה בטעם חמאה / חמאה

    לסירופ סוכר:

    • 180 מ"ל מים
    • 300 גרם סוכר
    • מעט לימון

    לקרם מסקרפונה פיסטוק:

    • גביע מסקרפונה 250 מ"ל
    • שמנת מתוקה להקצפה 250 מ"ל
    • 2 כפות אבקת סוכר
    • 3 כפות מחית פיסטוק
    • אינסטנט פודינג וניל 1
    • כוס חלב

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות