משולשי קראנץ' פיסטוק עם קרם מסקרפונה
מאת מעיין בן אבו מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
הטירוף סביב קראנץ' פיסטוק מגיע גם לשולחן חג השבועות! 😍 מעיין אבו, מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן, בביצוע נהדר של משולשי קראנץ פיסטוק מבצק פילו קראנצ'י ומילוי מופלא של קרם מסקרפונה ומחית פיסטוק. קינוח גאוני וקל מאוד להכנה שישאיר את האורחים פעורי פה 👑. אז קדימה, הצטיידו ב- בצק פילו שמרית מצונן מהמקרר (מוכן לשימוש ואינו דורש הפשרה!) בסופר ותקתקו קינוח מפנק באמת.
מצרכים
למאפה:
- חבילת דפי פילו של שמרית
- 150 גרם נטורינה בטעם חמאה / חמאה
לסירופ סוכר:
- 180 מ"ל מים
- 300 גרם סוכר
- מעט לימון
לקרם מסקרפונה פיסטוק:
- גביע מסקרפונה 250 מ"ל
- שמנת מתוקה להקצפה 250 מ"ל
- 2 כפות אבקת סוכר
- 3 כפות מחית פיסטוק
- אינסטנט פודינג וניל 1
- כוס חלב
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)