הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4.5 / 5

    מקלות קראנץ שוקולד

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 891
    • 30 דקות
    • בינוני
    • חלבי

    המאפה המוכר, האהוב והממכר, עכשיו בגרסה אישית ופריכה במיוחד

    שיתוף

    מצרכים

    בצק ל-12-15 מקלות:

    • ½ 3 כוסות קמח (500 גר')
    • ½ שקית או ½ קובית שמרית (25 גר')
    • ½ כוס סוכר (100 גר')
    • 2 ביצים
    • ½ נטורינה, רכה או מומסת (100 גר')
    • 200 מ"ל יוגורט

    למלית ולהברשה:

    • ממרח שוקולד איכותי, בטמפרטורת חדר (500 גר')
    • 1 ביצה טרופה

    להגשה:

    • אבקת סוכר

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות