מקלות קראנץ שוקולד
מאת צוות האופים של שמרית
המאפה המוכר, האהוב והממכר, עכשיו בגרסה אישית ופריכה במיוחד
מצרכים
בצק ל-12-15 מקלות:
- ½ 3 כוסות קמח (500 גר')
- ½ שקית או ½ קובית שמרית (25 גר')
- ½ כוס סוכר (100 גר')
- 2 ביצים
- ½ נטורינה, רכה או מומסת (100 גר')
- 200 מ"ל יוגורט
למלית ולהברשה:
- ממרח שוקולד איכותי, בטמפרטורת חדר (500 גר')
- 1 ביצה טרופה
להגשה:
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)