הריני לאשר בזה קבלת דואר מאתר שמרית
תודה שנרשמת לקבלת עדכונים
מאת נועה ארד
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
חוצים את בצק הפיצה לאורכו ומניחים כל שוקולד/חטיף שוקולד שאוהבים במרווחים.
מכסים עם החצי השני של הבצק ומהדקים בין השוקולדים כדי ליצור ריבועים.
חותכים ומניחים במרווחים על תבנית תנור עם נייר אפייה.
טורפים ביצה עם שתי כפיות סוכר, מברישים את העוגיות ומפזרים מעט סוכר מלמעלה.
אופים כ- 13-15 דקות ואוכלים חם.
שליחה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)