הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    מיני פרעצל עם סוכר וקינמון

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 8545
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה

    מתכון לנשנוש פרעצל מתוק וממכר, אהוב על כולם שכייף להכין בכל הזדמנות

    שיתוף

    מצרכים

    לפרעצל:

    • 4 כוסות קמח לבן (560 גר')
    • 1.5 כפות שמרים אקטיביים
    • 50 גרם נטורינה מומסת
    • 1 ו-2/3 כוסות מים פושרים
    • 3 כפות סוכר (35 גר')
    • כפית מלח (5 גר')
    • לבישול:
    • 2 ליטר מים
    • חצי כפית סודה לשתיה
    • כף סוכר

    לזריה:

    • חצי כוס סוכר
    • כפית קימון טחון

    למטבל

    • 200 גרם גבינת שמנת
    • 2 כפות שמנת מתוקה
    • 4 כפות סוכר
    • רבע כפית תמצית וניל

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות