מיני פרעצל עם סוכר וקינמון
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לנשנוש פרעצל מתוק וממכר, אהוב על כולם שכייף להכין בכל הזדמנות
מצרכים
לפרעצל:
- 4 כוסות קמח לבן (560 גר')
- 1.5 כפות שמרים אקטיביים
- 50 גרם נטורינה מומסת
- 1 ו-2/3 כוסות מים פושרים
- 3 כפות סוכר (35 גר')
- כפית מלח (5 גר')
- לבישול:
- 2 ליטר מים
- חצי כפית סודה לשתיה
- כף סוכר
לזריה:
- חצי כוס סוכר
- כפית קימון טחון
למטבל
- 200 גרם גבינת שמנת
- 2 כפות שמנת מתוקה
- 4 כפות סוכר
- רבע כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)