מאפה תרד וגבינות בסגנון רולדין
מאת רון יוחננוב
תרד וגבינות זה שילוב מנצח, וכשהם עטופים בבצק עלים פריך וחם, זה פשוט מושלם. רון יוחחנוב מפנק הפעם עם בורקס תרד וגבינות של השמחות 🤗 כמו ברולדין!
מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית, משטחים בצק עלים, חותכים בצורה שרוצים, ממלאים, מקפלים ואופים. אין יותר פשוט מזה ואין יותר טעים.
מצרכים
לבצק:
- חבילת בצק עלים מצונן של שמרית
למילוי:
- 200 גרם עלי תרד קפואים (יש להפשיר לפני השימוש)
- ביצה
- 250 גרם גבינת כנען או ריקוטה ואפשר גם גבינת פטה או בולגרית
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת / מוצרלה
- 2 כפות קמח לבן רגיל
- מעט גרידת לימון (לא חובה)
- מעט צ'ילי חריף טרי קצוץ דק (לא חובה)
- מלח / פלפל שחור
לעיטור:
- ביצה + קורט מלח
- סומסום / קצח
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)