הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    מאפה תרד וגבינות בסגנון רולדין

    מאת רון יוחננוב

    • 3215
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי

    תרד וגבינות זה שילוב מנצח, וכשהם עטופים בבצק עלים פריך וחם, זה פשוט מושלם. רון יוחחנוב מפנק הפעם עם בורקס תרד וגבינות של השמחות 🤗 כמו ברולדין!
    מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית, משטחים בצק עלים, חותכים בצורה שרוצים, ממלאים, מקפלים ואופים. אין יותר פשוט מזה ואין יותר טעים.

     

    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • חבילת בצק עלים מצונן של שמרית

    למילוי:

    • 200 גרם עלי תרד קפואים (יש להפשיר לפני השימוש)
    • ביצה
    • 250 גרם גבינת כנען או ריקוטה ואפשר גם גבינת פטה או בולגרית
    • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת / מוצרלה
    • 2 כפות קמח לבן רגיל
    • מעט גרידת לימון (לא חובה)
    • מעט צ'ילי חריף טרי קצוץ דק (לא חובה)
    • מלח / פלפל שחור

    לעיטור:

    • ביצה + קורט מלח
    • סומסום / קצח

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות