מאפה שקדים ותפוחים מקורמלים
מאת חסי סגל
מצרכים
למאפה:
- 1 חבילת בצק עלים מצונן של שמרית מהמקרר
לקרם שקדים:
- 80 גרם אבקת שקדים (שקדים מולבנים טחונים)
- 80 גרם נטורינה בטעם חמאה רכה מאוד / חמאה
- 80 גרם סוכר
- קורט המלח
- 2 כפות קורנפלור
- 1 ביצה
לתפוחים המקורמלים:
- 2 תפוחים ירוקים קלופים (רצוי מזן גרני סמיט)
- 4 כפות סוכר
- 10 גרם נטורינה בטעם חמאה / חמאה (1 כף חמאה)
- ביצה טרופה להברשה לפני אפיה
- שקדים פרוסים
- אבקת סוכר לפיזור
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
המאפה נשמר בטמפרטורת חדר ממוזגת (יומיים)
את המאפה ניתן לאפות בגירסה פרווה עם נטורינה בטעם חמאה או בגירסה חלבית עם חמאה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)