מאפה שמרים תרד וגבינות-מאפה שמרים עם תרד וגבינות של השף בני סיידא
מאת צוות האופים של שמרית
מאפה שמרים עם תרד וגבינות של השף בני סיידא
מצרכים
חומרים לבצק שמרים
- 1/2 2 כוסות קמח (350 גרם)
- ½ שקית שמרית (30 גרם)
- ½ שקית משפר לאפיה ביתית של שמרית
- 1/2 כוס חלב פושר (125 מ"ל)
- 1 כפית מלח
- 1 כפית סוכר
- 2 ביצים
- 3 כפות שמן זית
- 20 גרם חמאה רכה
חומרים למלית
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 4 שיני שום קצוצות
- 1/2 ק"ג תרד טרי קצוץ
- מלח, פלפל שחור
- 250 גרם גבינת פטה מפוררת
- 100 גרם גבינת עיזים חתוכה לקוביות
- 2 כפות עלי טימין
חומרים לאפייה
- 40 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
- תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)