הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    6 / 5

    מאפה שמרים תרד וגבינות-מאפה שמרים עם תרד וגבינות של השף בני סיידא

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 7165
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי

    מאפה שמרים עם תרד וגבינות של השף בני סיידא

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים לבצק שמרים

    • 1/2 2 כוסות קמח (350 גרם)
    • ½ שקית שמרית (30 גרם)
    • ½ שקית משפר לאפיה ביתית של שמרית
    • 1/2 כוס חלב פושר (125 מ"ל)
    • 1 כפית מלח
    • 1 כפית סוכר
    • 2 ביצים
    • 3 כפות שמן זית
    • 20 גרם חמאה רכה

    חומרים למלית

    • 1/4 כוס שמן זית
    • 1 בצל גדול קצוץ דק
    • 4 שיני שום קצוצות
    • 1/2 ק"ג תרד טרי קצוץ
    • מלח, פלפל שחור
    • 250 גרם גבינת פטה מפוררת
    • 100 גרם גבינת עיזים חתוכה לקוביות
    • 2 כפות עלי טימין

    חומרים לאפייה

    • 40 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
    • תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות