מאפה שמרים מלוח פרווה במילוי פסטו – פיסטוק
מאת מאיה בן דהן מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיצ'ן
מתכננים ארוחה חגיגית?
רוצות להפתיע את המשפחה במאפה מיוחד?
לפניכם מתכון למאפה שמרים במילוי פסטו - פיסטוק של מאיה בן דהן מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיצ'ן,
מאפה שהוא מעין חלה עשירה ומפתיעה בניחוח מגרה במיוחד.
מצרכים
לבצק:
- 500 גרם קמח לבן (3.5 כוסות)
- 25 גרם שמרים טריים / כף שמרים יבשים
- 3 כפות סוכר
- כפית מלח
- כוס חלב צמחי או מים
- ביצה
- 100 גרם נטורינה חתוכה לקוביות
למילוי:
- ממרח פסטו
- 100 גרם פיסטוקים גרוסים גס.
פסטו בהכנה ביתית:
- 4 כוסות עלי בזיליקום
- חצי כוס צנוברים קלויים מעט על מחבת בלי שמן
- 5 שיני שום כתושות
- כפית מלח
- 2 כפות מיץ לימון
- חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
ניתן לצפות בשלבי ההכנה בעמוד האינסטגרם של מאיה בן דהן
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)