הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    מאפה שמרים מלוח פרווה במילוי פסטו – פיסטוק

    מאת מאיה בן דהן מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיצ'ן

    שמרית: מאפה שמרים מלוח פרווה במילוי פסטו - פיסטוק
    • 627
    • 45 דקות
    • בינוני
    • פרווה

    מתכננים ארוחה חגיגית?
    רוצות להפתיע את המשפחה במאפה מיוחד?
    לפניכם מתכון למאפה שמרים במילוי פסטו - פיסטוק של מאיה בן דהן מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיצ'ן,
    מאפה שהוא מעין חלה עשירה ומפתיעה בניחוח מגרה במיוחד.

    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • 500 גרם קמח לבן (3.5 כוסות)
    • 25 גרם שמרים טריים / כף שמרים יבשים
    • 3 כפות סוכר
    • כפית מלח
    • כוס חלב צמחי או מים
    • ביצה
    • 100 גרם נטורינה חתוכה לקוביות

    למילוי:

    • ממרח פסטו
    • 100 גרם פיסטוקים גרוסים גס.

    פסטו בהכנה ביתית:

    • 4 כוסות עלי בזיליקום
    • חצי כוס צנוברים קלויים מעט על מחבת בלי שמן
    • 5 שיני שום כתושות
    • כפית מלח
    • 2 כפות מיץ לימון
    • חצי כוס שמן זית

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    ניתן לצפות בשלבי ההכנה בעמוד האינסטגרם של מאיה בן דהן

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות