מאפה שושני תפוחים מבצק עלים
מאת שושה ביטון מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
מצרכים
ל7- מאפים:
- חבילת בצק עלים של שמרית
- 3 תפוחים חתוכים לסלייסים (ממליצה במנדולינה)
- כוס מים
- חצי כוס סוכר
- חצי לימון סחוט
- דבש
- אגוזי מלך
לטופ:
- אבקת סוכר
- סוכר קינמון
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
– במקום דבש ניתן למרוח ריבה.
– ניתן להחליף את אגוזי המלך בכל סוג אחר שאוהבים.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)