מאפה ריקוטה, משמש ושטרוייזל
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון למאפה ריקוטה, משמש ושטרוייזל של אמן האפייה אורי שפט, למאפה שמרים אישי, עם גבינת ריקוטה בשילוב משמשים פריכים וחמצמצים.
מצרכים
חומרים לכ-20 מאפים-חומרים לבצק
- ½3 כוסות קמח (500 גרם)
- 1/2 שמרית שמרים טריים (25 גרם)
- 1/2 משפר אפייה שמרית
- 200 גרם נטורינה/חמאה
- ½ כוס סוכר (100 גרם)
- 2 ביצים גודל L
- 100 גרם גבינה 9%
- 1/4 כוס מים
- 1 כפית שטוחה מלח
חומרים לשטרוייזל
- ¼1 כוס סוכר (250 גרם)
- 250 גרם חמאה
- ¾2 כוסות קמח (400 גרם)
חומרים למלית
- 3/4 כוס אבקת אינסטנט פודינג וניל (100 גרם)
- 400 גרם גבינה כחושה (ריקוטה, כנען, טוב טעם)
- 1/2 כוס סוכר (100 גרם)
- גרידה מלימון 1
חומרים לציפוי
- ½1 ק"ג משמשים בשלים, חצויים
- ניתן לגוון עם שזיפים או תפוחים או דובדבנים קפואים/טריים לפי בחירה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)