הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    8 / 5

    מאפה ריקוטה, משמש ושטרוייזל

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 4854
    • חצי שעה
    • בינוני
    • חלבי

    מתכון למאפה ריקוטה, משמש ושטרוייזל של אמן האפייה אורי שפט, למאפה שמרים אישי, עם גבינת ריקוטה בשילוב משמשים פריכים וחמצמצים.

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים לכ-20 מאפים-חומרים לבצק

    • ½3 כוסות קמח (500 גרם)
    • 1/2 שמרית שמרים טריים (25 גרם)
    • 1/2 משפר אפייה שמרית
    • 200 גרם נטורינה/חמאה
    • ½ כוס סוכר (100 גרם)
    • 2 ביצים גודל L
    • 100 גרם גבינה 9%
    • 1/4 כוס מים
    • 1 כפית שטוחה מלח

    חומרים לשטרוייזל

    • ¼1 כוס סוכר (250 גרם)
    • 250 גרם חמאה
    • ¾2 כוסות קמח (400 גרם)

    חומרים למלית

    • 3/4 כוס אבקת אינסטנט פודינג וניל (100 גרם)
    • 400 גרם גבינה כחושה (ריקוטה, כנען, טוב טעם)
    • 1/2 כוס סוכר (100 גרם)
    • גרידה מלימון 1

    חומרים לציפוי

    • ½1 ק"ג משמשים בשלים, חצויים
    • ניתן לגוון עם שזיפים או תפוחים או דובדבנים קפואים/טריים לפי בחירה

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות