מאפה ריקוטה, משמש ושטרוייזל
מתכון למאפה ריקוטה, משמש ושטרוייזל של אמן האפייה אורי שפט, למאפה שמרים אישי, עם גבינת ריקוטה בשילוב משמשים פריכים וחמצמצים.
רכיבים:
חומרים לכ-20 מאפים
חומרים לבצק
חומרים למלית
חומרים לשטרוייזל
חומרים לציפוי:
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את כל החומרים מלבד הנטורינה/חמאה, המלח במהירות איטית כ-3. מוסיפים את הנטורינה/חמאה בהדרגה ומערבלים במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח ומערבלים כ-7 דקות נוספות.
2.עוטפים את קערת המיקסר ומשהים במקרר ל 2 שעות (רצוי למשך הלילה).
3.למלית: שמים בקערה את כל חומרי המלית ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית.
4.לשטרוייזל: שמים בקערת מערבל את כל חומרי השטרוייזל ומערבבים בעזרת וו הגיטרה עד לקבלת פירורים.
5.הרכבת המאפה: מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מרדדים את הבצק לעובי 1-2של ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
6.מעבירים את העיגולים לתבנית אפייה מרופדת, מורחים את המלית על עיגולי הבצק ומסדרים מעל בצורת מניפה את חצאי המשמש ומתפיחים כשעה.
מפזרים מעל מהשטרוייזל ואופים בתנור שחומר מראש ל 170 מעלות כ 15-18 דקות.
**למתכון למאפה שמרים תרד וגבינות>>>
**למתכון למאפה שמרים במילוי גבינה ופסטו>>>
**למתכון למעטפות שמרים במילוי קרם לימון>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מתכונים פופולארים
None found
כתיבת תגובה