מאפה פילו עם פטריות וגבינה
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון למאפה פילו עם פטריות וגבינה
מאפה חגיגי ויפה שיתפוס את כל תשומת הלב בארוחת החג
מצרכים
רכיבים: לתבנית בקוטר 24 ס"מ
- 1 חבילה בצק פילו מצונן
- 2 כפות שמן קנולה/זית
- 20 גרם חמאה
- 2 בצלים בינוניים פרוסים לפרוסות
- 2 סלסלות פטריות פורטבלו פרוסות
- 1 סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות
- מלח
- פלפל
- 1 גביע גבינת שמנת ארלה (200 גר')
- 200 גרם גבינה קשה (כמו פרמזן/ קשקבל) מגוררת
- עשבי תיבול טריים או יבשים (אורגנו, בזיליקום)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)