מאפה פילו עם בשר- המתכון מהאריזה
מאת צוות האופים של שמרית
בצק הפילו המצונן של שמרית הוא מוצר פשוט נפלא, הוא עדין וגמיש ונוח מאוד לעבודה, מה שמבטיח, שגם אם ממש אין לכם ניסיון באפיה, אתם יכולים להצליח איתו בקלות.
כל מה שצריך זו חבילת בצק פילו מצונן שינוח תמיד במקרר ומילוי לבחירתם, והנה תוך זמן קצר תוכלו גם אתם להגיש מאפים מוזהבים, ריחניים ונפלאים, במילוי עשיר של בשר, ירקות או גבינות שמתאימים גם לארוחת ערב ביום חול וגם לארוחה חגיגית או לערב שבת.
מה שאני הבי אוהבת בשימוש בבצק פילו למאפה בשר, הוא הפצפוץ הזה של הבצק, לעומת הרכות של הבשר. נפלא.
מצרכים
לבצק:
- 1 חבילה של דפי עלי פילו מצונן של שמרית
למילוי:
- 1/2 ק"ג בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1/4 כוס טריאקי
- 1/4 כוס רוטב ברביקיו
- 1/4 כוס צ'ילי מתוק
- 3 כפות קטשופ
- 1 שן שום כתושה
- 1 כפית שמן שומשום
- קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)