מאפה פילו במילוי פרגיות, שקדים וצימוקים
מאת מתכון של מאיה בן דהן מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
מצרכים
למאפה פילו:
- חבילת בצק פילו של שמרית
- בצל קצוץ
- סלסלת פטריות חתוכות לקוביות
- 300 גרם פרגיות חתוכות לקוביות
- חצי כוס שבבי שקדים
- חצי כוס צימוקים
- חופן פטרוזיליה
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות סילאן
- 2 כפות רוטב טריאקי
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- כפית שום כתוש
- כפית תבלין לפרגיות
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
תגובות ושיתופים
2 תגובות (2)הוספת תגובה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
האם שמרים שרשום כשר לפסח זה אותו דבר כמו הרגיל כי בטעות קניתי כשר לפסח כי אני לא רוצה שיצא משהו שונה או אחר
שלום, כן השמרים הם אותם השמרים.