• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים מלוחים | מאפה פילו במילוי בטטה ובשר

מאפה פילו במילוי בטטה ובשר

שתפו:
.....................................................................................................

מאפה פילו עם בשר, בטטה ובצל – מתכון קל להכנה שיתאים לכל מאורע
הכנה מהירה ואפייה של 30 דקות בתנור ויש לכם גלילי פילו ממולאים שכולם ישמחו לזלול!

0/5

רכיבים:

  • רכיבים ל 3 גלילים

אופן ההכנה:

  • 1.

    1. מניחים במחבת את השמן והבצל, מטגנים כ- 3 דקות ומוסיפים בשר ותבלינים. מטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר מחליף צבעו ומשחים מעט. מצננים ומנקזים מנוזלים
    2. פורסים בטטה עם קולפן לפרוסות דקיקות.
    3. פורסים את עלי הפילו. מניחים 5 עלי פילו אחד על השני ומשמנים קלות בין דף לדף, מניחים את הבטטות בקצה כאשר יש חפיפה ביניהן (כ8 פרסות).
    4. יוצרים "נקניק" מתערובת הבשר ומניחים מעל הבטטות, מגלגלים ביחד לגליל הדוק ומניחים על תבנית כשהחיבור למטה.
    5. מברישים בסילאן מדולל במעט מים ומפזרים שומשום. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ-30 דקות.

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
0/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

None found

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד