דף הבית | מתכונים | מאפים מלוחים | מאפה פילו במילוי בטטה ובשר
מאפה פילו עם בשר, בטטה ובצל – מתכון קל להכנה שיתאים לכל מאורע
מאפה פילו במילוי בטטה ובשר
מאפה פילו עם בשר, בטטה ובצל – מתכון קל להכנה שיתאים לכל מאורע
הכנה מהירה ואפייה של 30 דקות בתנור ויש לכם גלילי פילו ממולאים שכולם ישמחו לזלול!
0/5
רכיבים:
רכיבים ל 3 גלילים
אופן ההכנה:
1.
- מניחים במחבת את השמן והבצל, מטגנים כ- 3 דקות ומוסיפים בשר ותבלינים. מטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר מחליף צבעו ומשחים מעט. מצננים ומנקזים מנוזלים
- פורסים בטטה עם קולפן לפרוסות דקיקות.
- פורסים את עלי הפילו. מניחים 5 עלי פילו אחד על השני ומשמנים קלות בין דף לדף, מניחים את הבטטות בקצה כאשר יש חפיפה ביניהן (כ8 פרסות).
- יוצרים "נקניק" מתערובת הבשר ומניחים מעל הבטטות, מגלגלים ביחד לגליל הדוק ומניחים על תבנית כשהחיבור למטה.
- מברישים בסילאן מדולל במעט מים ומפזרים שומשום. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ-30 דקות.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מתכונים פופולארים
None found
כתיבת תגובה