מאפה פילו אישי במילוי בשר, רימון ומשמשים מיובשים
מאת טלי קינן
מאפה פילו אישי וחגיגי במילוי בשר.
הגשה של מאפה כזה על צלחת כמנה ראשונה, זה ביג וואוו.
מצרכים
למאפה:
- 1 בצק פילו מצונן שמרית
- 350 גרם בשר טחון טרי מצלעות או צוואר
- 10-20 גרם שומן כבש (לא חובה. מוסיף המון)
- 1 בצל לבן גדול קצוץ דק
- 5 שיני שום כתושות
- 1 כף שטוחה בהרט
- קורט הל
- קורט קינמון
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור טחון
- 1-2 כפות רכז רימונים
- 1/2 כוס גרעיני רימון
- 5 משמשים מיובשים קצוצים דק
- שמן
- שמן זית
לקישוט והגשה:
- אבקת סוכר (רק לחובבי מנות מתקתקות)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)