מאפה סלמון וירוקים, בצק עלים כשר לפסח
מאת תומר אומנסקי
מתכון נהדר למאפה של דג סלמון וירוקים, מתאים לערב חג הפסח ולאירוח בחול המועד. מנה חגיגית, מרשימה וטעימה שקל להכין וכיף להגיש ולהתבשם במחמאות. מנה כשרה לפסח בזכות בצק עלים שמרית כשר לפסח ומתאימה להכנה גם עם בצק עלים מצונן, לימי חול. שיהיה חג חירות אמיתי ומשפחתי 🙏❤️🫶
מצרכים
למאפה סלומון:
- 2 חבילות בצק עלים מצונן של שמרית
- 800 גרם סלמון חתוך לקוביות
- כרישה שלמה גדולה חתוכה לרצועות דקות (בלי החלק הירוק והסיבי)
- 2 בצלים לבנים פרוסים לרצועות דקות
- 200 גרם תרד טרי
- רבע כוס שמן זית
- לימון שלם
- 3 שיני שום קצוצות דק דק
- חצי פלפל צ'ילי אדום חתוך דק דק
- מלח
- פלפל שחור
- ביצה להברשה
- שומשום
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)